Corona - hulp voor ondernemers

HOME  |  Corona - hulp voor ondernemers

Corona - hulp voor ondernemers

Financiële steun tijdens corona-crisis voor ondernemers en zelfstandigen

Het kabinet heeft dinsdag 17 maart besloten om vanwege het coronavirus uitzonderlijke economische maatregelen te nemen. Een van de maatregelen is tijdelijke financiële steun voor ondernemers en zelfstandigen zodat zij hun bedrijf kunnen voortzetten. Deze financiële regeling is sinds maandag 23 maart beschikbaar en kunt u hier aanvragen. Voor de Kompas-gemeenten behandelt het Zelfstandigenloket van gemeente Maastricht de aanvragen.

Via bovenstaande link leest u welke voorwaarden gelden en hoe uw aanvraag wordt afgehandeld. Aanvragen kan digitaal via DigiD.
Heeft u aanvullende vragen over de tijdelijke steun, bel dan naar 043 350 60 46.

Bent u ondernemer/ZZP’er en heeft u vragen over de ondersteuningsmaatregelen aangekondigd door de overheid?

U kunt kosteloos voor advies en met vragen terecht bij “155-Help een bedrijf”. Dit hulploket is te bereiken via 088-9990155 of online via www.155.nl

Ook kunt u een e-mail sturen naar het Zelfstandigenloket Maastricht: zelfstandigenloket@maastricht.nl. Zet in de e-mail uw naam, privéadres, postcode en woonplaats, telefoonnummer en KvK nummer. U krijgt zo snel mogelijk bericht van het Zelfstandigenloket.

Coronaloket Kamer van Koophandel

De rijksoverheid heeft diverse maatregelen aangekondigd. Op de website van de Kamer van Koophandel kunt u hierover meer lezen: www.kvk.nl/corona

Gemeente Beekdaelen: Tijdelijke voorziening inkomensondersteuning horecaonderneming, ZZP en MKB

De gemeente Beekdaelen biedt ondernemers die door de coronacrisis in financiële nood raken de mogelijkheid om versneld en eenvoudig een tijdelijke voorziening aan te vragen. Klik hier voor meer informatie.

Top