Collectieve zorgverzekering: VGZ Zuid-Limburg

HOME  |  Online formulieren  |  Collectieve zorgverzekering: VGZ Zuid-Limburg

Collectieve zorgverzekering: VGZ Zuid-Limburg

 • Collectieve zorgverzekering: VGZ Zuid-Limburg

  ISD Kompas vindt gezondheid belangrijk. Daarbij hoort een goede zorgverzekering. Om die reden heeft ISD Kompas samen met verzekeraar VGZ een unieke zorgverzekering (basis en aanvullende) samengesteld speciaal voor inwoners van de gemeenten Nuth, Simpelveld en Voerendaal met een lager inkomen tot 150% van de bijstandsnorm: VGZ Zuid-Limburgpakket.

  Meer informatie over de zorgverzekering:
  VGZ Zuid-Limburgpakket
  T: 0800 250 00 10 (gratis nummer)
  W: www.vgz.nl/zuidlimburg

  Bijdrage premie collectieve zorgverzekering

  Naast alle voordelen van de bovenstaande zorgverzekering kunt u, wanneer u een inkomen heeft tot 120% van de bijstandsnorm en weinig of geen vermogen heeft, bij de gemeente Nuth, Simpelveld en Voerendaal ook nog een extra vergoeding ontvangen als u aanvullend verzekerd bent via het VGZ Zuid-Limburg pakket.

  De tegemoetkoming bedraagt voor inwoners van Nuth en Simpelveld € 120,- per persoon per kalenderjaar en voor inwoners van Voerendaal € 240,- per persoon per kalenderjaar.

  Als u de regeling vorig jaar ook heeft ontvangen dan ontvangt u automatisch bericht over de tegemoetkoming.

  Als u de tegemoetkoming niet eerder heeft ontvangen dan dient u contact op te nemen met uw zorgcoach via 045-5659200 (iedere werkdag tussen 9.00 en 12.00 uur) voor het indienen van een aanvraag. 

Top